Op naar recreatiepark De Leistert

Hoera, vakantie! De tijd om je eens heerlijk in de watten te laten leggen op een plaats waar je niet dagelijks komt. Met wie ga jij dit jaar? Met de kinderen, met de hele familie of neem je opa en oma ook direct mee? Jullie zeggen het maar, want bij dit recreatiepark in Limburg kun je voor alle soorten vakanties uit de voeten. Activiteiten waar de kinderen geen genoeg van krijgen, luxe opgemaakte kwaliteitsbedden voor ouderen of die geweldige veranda helemaal voor jezelf. Je hebt het voor het kiezen en je stelt zo de vakantie samen die jij voor ogen hebt. Heerlijk toch?

 

Kies jouw verblijf op De Leistert

Op recreatiepark De Leistert is het  dus allemaal mogelijk, dat weet je inmiddels. Maar hebben we al verteld over die chalets of kamers in een luxe vakantieboerderij met sauna en whirlpool? Of over de mogelijkheden om te sporten, spelen, zwemmen en creatief bezig te zijn? De hele familie kan meedoen. Van tennis en basketbal tot Jeu de Boules en bowling. Pijltje gooien in het sportcafé? Iedereen gaat lekker zijn eigen gang. Terwijl de kinderen zich op het park vermaken, huur jij bijvoorbeeld een fiets om de grotere omgeving van dit recreatiepark in Limburg te ontdekken. De Leistert ligt tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Vlakbij de Maas. Via de fijne en goed onderhouden fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Pak je kans bij Designer Outlet Roermond of op de Maasboulevard in Venlo.

 

Komt dat zien

Weet je wat? Ga vooral zelf eens kijken of recreatiepark De Leistert in Limburg iets voor je is. Wij kunnen je namelijk nog veel meer vertellen over hoe het is om te verblijven bij recreatiepark De Leistert. Om de sfeer echt te proeven, kun je prima eerst eens op bezoek komen. Want eerlijk is eerlijk, in Limburg ben je zo! Ga eerst eens een dagje uit en bedenk dan of jullie hier ook wel een week zouden willen verblijven in één van de accommodaties. Bel bij vragen met een van de receptiemedewerkers. Zij helpen je graag verder.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.