Een camping vol verrassingen

Campings zijn overal te vinden. Zeker in een toeristisch gebied als Limburg. Het is daarom soms zoeken naar een camping die net even anders is dan de rest. Op deze camping in Limburg kun je ten eerste uitgaan van kwalitatief sanitair, goede accommodaties en voldoende activiteiten voor iedereen. Het zijn de eerste vereisten aan een camping. Natuurlijk is een camping met net dat beetje meer, nóg leuker! Dan kunnen wij De Leistert aanraden. Dit is al jaren een erg populaire camping bij vakantiegangers in Limburg. Het is dan ook niet zomaar een camping, het is er een uit de top van Nederland en van Europa. Dat is niet voor niets, deze camping heeft veel te bieden voor iedereen uit het gezin. Denk aan de enorme en verrassende speeltuin of de animatie door het recreatie duo Pluck en Pien. Die kinderen zijn zomaar nog niet uitgekeken op al die leuke verrassingen. Dan hebben we het nog niet eens over al die sportieve activiteiten en het heerlijke zwembad gehad.

 

Ga gezellig dineren

Na zo’n actieve en verrassende vakantiedag is het erg belangrijk om als afsluiter lekker te eten. Ook dat is bij deze camping in Limburg goed voor elkaar. Je kunt iedere dag een ander menu kiezen en iedereen uit het gezin kan gegarandeerd lekker eten. Dit komt doordat er keuze genoeg is aan verschillende keukens. Snacken bij Mr. Friet, iets uitgebreider dineren bij restaurant La Selva of restaurant Buitenhof. Neem plaats op een van de heerlijk luxe terrassen. Neem gerust vast een kijkje op de menukaart, deze staan namelijk alvast online op de website. Nu kun je waarschijnlijk helemaal niet meer wachten tot je op vakantie mag naar Camping de Leistert!

 

Vast een kijkje nemen?

Gelukkig kun je vast een beetje voorpret beleven, door een virtuele tour op de website. Hier maak je vast een wandeling over het park. Wanneer je nog vragen hebt of graag aanvullende informatie over het recreatiepark wilt, kun je contact opnemen met de receptiemedewerkers. Zij weten welke mogelijkheden het best bij jouw wensen passen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.