Op safari, in Brabant!

Ja, dat lees je goed. In Brabant kun jij een heerlijke safari beleven. Zonder dieren, maar mét bijpassende safaritent. Ga namelijk eens kamperen in een safaritent. En nee, hiervoor hoef je niet helemaal naar Afrika af te reizen. Ook hoeven jullie niet bang te zijn voor wilde dieren wanneer je je tent uitkomt. Jullie kunnen namelijk gewoon in Brabant terecht. Bij camping TerSpegelt staat jullie safaritent al klaar. Jij hoeft alleen je koffer uit te pakken en je hangmat uit te hangen, voetjes van je af en genieten maar. Voordeel? Je hoeft niet bang te zijn voor wilde dieren. Want in Brabant ben je veilig.

 

Week of weekend in een safaritent

Het heet misschien wel tent, maar een safaritent is van binnen erg luxe. Deze safaritenten in Nederland zijn namelijk ontzettend luxe van binnen. Wat dacht je van eigen sanitair, een eigen koelkast en voldoende ruimte om je heen om naar hartenlust te zonnen en te spelen? Kies daarnaast gewoon je uitzicht. Wat dacht je van een prachtige plek aan het water? Of zelfs óp het water? Zo zijn er verschillende soorten safaritenten die helemaal ingericht voor je klaarstaan. Het is maar net wat voor vakantie jullie voor ogen hebben.

 

Een safari aan het water

Vakantiepark TerSpegelt in Brabant telt drie fantastische recreatieplassen, waar je heerlijk in kunt zwemmen. Of waar je aan de kant kunt zonnen natuurlijk. Dat is helemaal aan jou. Ook beschikt deze camping over een overdekt zand- en speelparadijs. Ook bij minder mooi weer zitten jullie hier dus wel goed. Lekker lunchen of dineren kan bij diverse soorten horecagelegenheden. Restaurant De Keizer bijvoorbeeld, of lekker snacken bij LekkerMakkelijk of Lekkersnacken. Kleding kunt u gemakkelijk wassen bij de eigen wasserette op het park. Op die manier hoeft u zich nergens druk om te maken wanneer u TerSpegelt bezoekt.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.