5-Sterrencamping, here we come!

Niet alleen hotels krijgen tegenwoordig sterren. Ook campings moeten eraan geloven. Wel zo makkelijk, want op die manier weet jij precies dat je met een 5 sterren camping in Nederland zeker een goede keuze maakt! In Brabant is er bijvoorbeeld camping TerSpegelt, die wordt beloond met vijf sterren en is verkozen tot Holland Topcamping. Dat begrijpen wij wel. Er zijn hier tal van voorzieningen en faciliteiten die het ieder gezin naar de zin maakt. Daarbij is er grote keuze uit accommodaties die stuk voor stuk van perfecte kwaliteit zijn en erg hygiënisch zijn. Ga bijvoorbeeld eens voor een van de  Glampingplekken. Hier logeer je in een luxe ingerichte tent. Het enige dat jij hoeft te doen is je koffer uitpakken en op je opgemaakte bed neerploffen. Klinkt dat niet als een perfecte vakantie? Ook kun je kiezen voor de luxe tipi of een van de Waterlodges. Het is helemaal aan jou!

 

Slapen op het water

Wie zegt dat je alleen kunt overnachten op het land? Bij Terspegelt kun je het zo gek maken als je wilt.

Zo kun je overnachten aan het water in je eigen waterlodge met eigen terras, maar ook op het water! De super-de-luxe WaterLogdes liggen voor jullie klaar. Op een vlonder net boven het water geniet je hier van een prachtig uitzicht over een van de meren in het park. Met de volledige inrichting met echte bedden hoef je je over een goede nachtrust niet druk te maken, het ligt namelijk net als een gewoon bed. Het is alleen geweldig wakker worden! In deze waterlodges slaap je op echte bedden en kun je relaxen op een van de hangmatten boven het water. Wanneer het zonnetje schijnt, neem je gewoon lekker een duik in het meer. Nu je er toch bent.

 

Virtueel kijkje nemen

Klinkt dat naar meer? Op de website maak je daarom een virtuele wandeling of neem je een kijkje in het fotoalbum. Camping TerSpegelt heeft zelfs een magazine! Kijk dus eerst rustig rond en maak jouw keuze voor een van de accommodaties op deze 5 sterren camping. Pak je koffers maar vast in!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.