Om leren gaan met conflicten

Laat u uw gemakkelijk de mond snoeren door anderen of laat u zich gemakkelijk commanderen en doet u vaak wat anderen zeggen? Houd u zich stil, geeft u snel toe, durft u geen kritiek te geven en/of vind u het moeilijk complimenten te ontvangen? U moet assertief worden wilt u op deze manier het functioneren in uw persoonlijk leven en op uw werk verbeteren. Bent u niet assertief maar wilt u dit wel graag worden? Bij assertiviteitstraining van W.H. Weerdenburg bent u aan het juiste adres en Wim Weerdenburg zal er persoonlijk voor zorgen dat u assertief wordt. 

Assertief zijn

Assertief zijn houd in dat u met anderen open over uw gedachten en gevoelens kunt praten en daarmee voor uzelf opkomt. Ook betekend het dat u leert wanneer u klachten heeft, deze onder woorden te brengen en hierbij uw gevoelens te tonen. Tijdens de trainingen leert u niet alleen op te leren opkomen voor uzelf en te weten en leren aangeven waar uw grenzen zijn, ook leert u uw communicatieve vaardigheden te versterken en leert u omgaan met conflicten.

Bekijk alle informatie over de assertiviteitstraining Rotterdam van W.H. Weerdeburg op de website. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u telefonisch contact opnemen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.