Geen gedoe met de verzekering voor uw ruit reparatie

Het is vaak even balen als u constateert dat er toch echt een klein barstje in uw autoruit zit. Negeren heeft geen zin meer, en die barst zal eerder groeien dan krimpen. Dan wordt het tijd om contact op te nemen met iemand die uw autoruit kan repareren. Quickfix reparatie verzorgt uw ruit reparatie en handelt dit af met uw verzekering!

Geen gedoe met uw verzekering

Quixfix reparatie neemt contact op met uw verzekeraar en handelt alles af. Dat betekent dat u niet als  tussenpersoon fungeert en dat bespaart u gedoe en zorgen. Maar wat nou als u slechts WA-verzekerd bent? Dan zal Quickfix tot een scherpe prijs komen zodat u toch uw barst laat repareren, wel zo veilig!

Hoe belangrijk is die barst?

Een barstje lijkt misschien onschuldig maar het repareren van deze barst is zeker wel belangrijk. Als de barst kleiner is dan een twee euromunt kan het barstje plaatselijk worden gerepareerd. Maar als de barst groter is dan zal de ruit moeten worden vervangen. Uw autoruit bepaalt 30% van de structurele stevigheid van uw auto, en als de barst een scheur wordt dan kan dat wel degelijk gevaarlijk zijn.

Meer weten over ruitreparatie? Bezoek de website van Quickfixreparatie!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.