Minder fraude door kilometer registratie

Besparing van brandstof, een duidelijk inzicht in de gewerkte uren met als gevolg een hogere arbeidsproductiviteit en een inzicht in reistijden en afstanden? Dit zijn voordelen waar u van profiteert wanneer u gebruik maakt van de kilometer registratie van TraQz. Met behulp van deze kilometer registratie kunt u fraude voorkomen en tijd en geld besparen. U kunt de voertuigen overal volgen door middel van een overzichtelijke kaart die zich elke 30 seconden vernieuwd. U kunt de gereden routen en snelheden gemakkelijk terug zien en zult u dus geen discussies meer hebben over de gefactureerde uren. 

Weet wat, wanneer en waar!

Met dank aan de ritregistratie van TraQz weet u wat er gebeurt, wanneer het gebeurt en waar het gebeurt. Er kan niet meer gefraudeerd worden met de gereden uren of gehouden pauzes. Het systeem geeft minder administratie voor uw werknemers en kan er dus meer gefocust worden op een betere service voor uw klanten. Het personeel kan efficiënter worden ingezet.

Gebruik maken van kilometer registratie?

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u graag gebruik maken van de kilometer registratie van TraQz? Neem een kijkje op de website voor meer informatie. Hier kunt u tevens ook een gratis demo en/of een offerte aanvragen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.