Feelings als band voor bedrijfsfeest of bruiloft band

Op zoek naar een goede band voor bedrijfsfeest? Dan kunt u nu stoppen met zoeken, want Feelings is dé band die u zoekt. Deze band speelt werkelijk alles wat u wilt. Hun repertoire loopt van Disco tot Latin en van Ballads tot Dance. U kunt een bepaalde stijl aanvragen, uzelf laten verassen of zelf nummer doorgeven. Alles is mogelijk in overleg. Met Feelings weet u zeker dat de muziek in ieder geval een succes zal worden!

Over Feelings

Feelings is een band die bekend staat om haar spectaculaire feesten, veelzijdigheid en professionaliteit. De band wordt vormgegeven door 2 zangeressen, een drummer, bassist, toetsenist, girartis, percussionist, 2 saxofonisten en een trompettist. Als u bang bent dat de band te groot is in vergelijking met uw feest, dan is het mogelijk om de band te verkleinen. Feelings band zal altijd live spelen. De muziek is van zeer goede kwaliteit.

Nieuwsgierig?

Wilt u weten of Feelings band iets voor uw bedrijfsfeest is of misschien als bruiloft band? Ga dan naar de website. Hier kunt u alles lezen over band. Hier vindt u onder andere foto’s, de prijzen en nummers uit het repertoire. Via de contactgegevens kunt u contact opnemen met de band. Het is mogelijk om de band eerst live te horen spelen voordat u met Feelings in zee gaat.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.