Op zoek naar een koerier?

Bent u op zoek naar een koerier? Dan bent u aan het juiste adres bij J&M Koeriersdiensten. Dit bedrijf zal ervoor zorgen dat uw pakketten, palletjes, documenten of poststukken veilig van a naar b gebracht worden. Dit zal gebeuren op een veilige en betrouwbare manier. J&M Koeriersdiensten vindt kwaliteit het meest belangrijke, waardoor ze hier voor op alle mogelijke manieren voor zullen zorgen.

Over J&M Koeriersdiensten

J&M Koeriersdiensten heeft al jaren lange ervaring en kennis op kunnen doen. Door deze jaren vol kennis en ervaring kunnen er snelle en juiste keuzes worden gemaakt op een professionele manier. Elke zending wordt serieus genomen, waardoor deze altijd op tijd en ongedeerd al zal komen. Verzending kan door heel Europa. Ondanks dat de kwaliteit zeer hoog is, betaalt u niet een belachelijke prijs. Integendeel. Voor een klein pakket betaalt u slecht 0,35 cent per kilometer en voor een groot pakket ligt het tarief op 0,38 centimeter. Wilt u vaker gebruik maken van J&M? Dan kunt u het koeriersdiensten bedrijf op vaste dagen inhuren.

Interesse

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u direct een koerier inhuren? U kunt direct bellen op het telefoonnummer op de website of via het contactformulier contact opnemen. Meer dan dit hoeft u niet te doen om een zending te regelen. U kunt via de website van koeriersdienst Nijmegen ook een offerte aanvragen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.