Koop uw Slow juicer online

U ziet ze tegenwoordig overal voorbij komen. De Slow juicer. Een apparaat dat groenten en fruit op een andere manier vermaalt dan normale blenders of sapcentrifuges en daardoor extra gezonde sapjes kunnen maken. Dankzij de Slow Juicer heeft u 80% meer sap dan met uw gewone blender. Daarnaast is het geruisloos en kunt u er behalve sapjes en soepjes, ook ijs mee maken.

Een product van Greenis-Europe

Waarschijnlijk zegt de naam “Greenis-Europe” u wel iets. Zij hebben namelijk een groot marktaandeel in andere werelddelen als het aankomt op Slow juicen. Ze zijn onder andere bekend in de Verendigde Staten, Canada, Australië, het Midden oosten en inmiddels dus ook Europa. Greenis-Europe komt oorspronkelijk uit het verre oosten, waar het slow juicen ook is ontstaan. Ze hebben dus veel ervaring met Slow juicers en de werkwijze hiervan.

Bestel hem vandaag nog

Op de website van Slowjuicer-kopen.nl vindt u de Slow juicer in verschillende kleuren. U kunt hier ook meer lezen over het product en de werkwijze. Indien u vragen heeft, dan kunt u via het contactformulier uw gegevens achterlaten, waarna u zo spoedig mogelijk wordt teruggebeld door een van de medewerkers. Bestel hem vandaag nog en zorg dat u morgen al kunt genieten van uw verse sapjes!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.