Een CNC freesmachine en efficiency

Wist u dat u uw CNC Freesmachine optimaler kunt gaan benutten? Dit kunt u gaan doen door gebruik te maken van de HALTER LoadAssistant van Halter CNC Automation. Deze robot, de HALTER LoadAssistant, is optimaal voor het automatisch beladen van uw CNC Freesmachine. Doordat de robot tegen lagere kosten aan het produceren is heeft dit ook gevolgen voor de cijfers van uw bedrijf. De winst zal namelijk onmiddellijk worden verbeterd.

Gunstige financieringscondities

De robot is flexibel en betaalbaar (binnen één jaar heeft u de aankoop prijs weer terug) waarna de robot ook nog eens gekoppeld kan worden aan een nieuwe of bestaande CNC machine voor de werkstukbelading van uw producten. Deze kunnen van 23-250mm zijn. U verhoogt dus in korte tijd de flexibiliteit en de efficiency van uw productiviteit, zonder daar extra personeelsleden voor te moeten aannemen. De machine is daarnaast volledig toegankelijk voor al uw personeel, want u heeft geen enkele robot ervaring nodig dankzij de HALTER SmartControl. Al met al is dit een machine die alleen maar ten gunste van uw bedrijf kan zijn. De terugverdientijd is minder dan één jaar!

Wilt u meer informatie over deze HALTER LoadAssistant? Bent u benieuwd hoeveel meer u kunt produceren bij uw CNC machine? Bekijk dan snel de website!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.