Wijnenverzameling opslaan

Om mijn wijnen verzameling goed en stevig op te bergen heb ik gekozen voor houten wijnrekken. De rekken zijn van ontzettend goede kwaliteit en ze moeten de wijn natuurlijk kunnen overleven. Hout blijft ontzettend lang goed en daarom is het zeer geschikt om wijn in op te slaan.

Een chique, tijdloos wijnrek

Daarbij staat het ontzettend chique als je de wijnen opgeslagen hebt in een grote kelder in een prachtig houten wijnrek. De rekken moeten langer meegaan dan de wijnen en de wijnen worden natuurlijk ontzettend oud. Het is belangrijk dat de wijnen zo lang mogelijk kunnen rijpen en daar kun je met deze rekken goed mee weg. De rekken zijn van zeer stevige kwaliteit en blijven dan ook lang staan. Je zult geen problemen ondervinden met dat de wijnen zullen verslijten of verouderen. De rekken zijn tijdloos en zullen altijd mooi staan in een wijnkelder. 

Je kunt er zelfs voor kiezen om een prachtig rek als deze gewoon in de woonkamer te plaatsen zodat jouw woonkamer de sfeer van de mooie wijnen op zijn plaats brengt. De wijnen zullen helemaal stevig opgeborgen liggen in de wijnrekken en die zullen de komende tijd echt niet van de plaats verdwijnen door de prachtige ontwerpen van het houten wijnrek.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.