Packstore in Hengelo

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (Ook wel MVO genoemd) speelt bij Packstore een grote rol. Packstore speelt eigenlijk als het ware als een soort sociale werkplaats in Hengelo. Maar waarom eigenlijk?

MVO bij Packstore Hengelo

Bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Packstore het ondernemen en daar verantwoordelijkheid voor nemen, ten aanzien van onder andere mens en de maatschappij. Packstore heeft namelijk onder andere mensen in dienst die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Het bedrijf werkt samen met uitkeringsinstanties. Zo krijgen mensen de kans om zich te ontwikkelen in de huidige maatschappij. Packstore is hiermee niet een sociale werkplaats in Hengelo, maar combineert de MVO in hun bedrijf.

Werkwijze Packstore

Bij Packstore staat maatwerk centraal. Bij handmatig inpakken staan de specifieke wensen van de klant centraal. Packstore in Hengelo biedt de volgende soorten diensten aan:
• Het inpakken en ompakken van goederen (bijvoorbeeld in doosjes, zakjes of omdozen)
• Het monteren van halffabricaten naar het uiteindelijke product
• Het stickeren van diverse producten
• Het inpakken van mailings
• Opzetten en afvullen van displays

Voordelen van Packstore Hengelo

De voordelen van Packstore zijn dat het bedrijf geeft om zowel de klant als de medewerkers. Hiernaast biedt het bedrijf scherpe tarieven en heeft u een unieke last-minute service.

Wilt u ook graag meer weten over Packstore of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het bedrijf? Neem dan gewoon contact met ze op. Dit kan door even naar de website te gaan en ze een bericht achter te laten. Dit gesprek zal geheel vrijblijvend en gratis zijn.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.