Een antieke kroonluchter

Kroonluchters zijn prachtige sfeervolle lampen. Voor in mijn huis was ik op zoek naar een antieke kroonluchter. Ik kwam op de site van Kroonluchter Atelier De Rode Hoeve terecht. Hier hebben ze een ruim assortiment aan kroonluchters, plafondlampen en wandlampen. Ik werd erg verast door het assortiment kroonluchters, ze waren allemaal prachtig. Bij De Rode Hoeve kun je een mooie kronleuchter antik kopen.

Het aanbod

De Rode Hoeve biedt veel verschillende soorten kroonluchters, plafondlampen en wandlampen aan. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ze hebben de grootste collectie kroonluchters in Europa. Zo hebben ze kristallen kroonluchters, glazen kroonluchters, Franse kroonluchters, zakkroonluchters, kasteel kroonluchters, antieke kroonluchters, moderne kroonluchters, plafonnieres en wandlampen. Ik heb het aanbod antieke kroonluchters bekeken en was meteen verast. Ik was benieuwd en wou de kroonluchter graag bekijken. Dit was mogelijk, want bij de vestigingen Oldebroek en Wijnandsrade kun je alle lampen bezichtigen.

Antieke kroonluchter

Bij De Rode Hoeve hebben ze een prachtig assortiment aan kroonluchters. Ik heb er een antieke kronleuchter gekocht en ben er erg blij mee. Het geeft veel sfeer in huis en is een echte blikvanger. Op de site kun je het assortiment bekijken. Voor vragen kunt je eenvoudig een contactformulier invullen en voor een afspraak ook. Een kijkje nemen in één van de vestigingen is een aanrader.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.