Talent benutten met een loopbaancoach

Gaat u switchen van baan, een nieuwe opleiding kiezen of een carrière switch maken? Een loopbaancoach kan dan goed van pas komen. In deze situaties kunt u hulp gebruiken bij de vragen wat u kan en wat u wilt. Een loopbaancoach van Working Matters staat voor u klaar met professioneel advies.

Een loopbaancoach

U kunt een loopbaancoach gebruiken bij bijvoorbeeld het oriënteren naar andere passende beroepen, maar ook bij mogelijk vervallen of wijzigen van uw huidige baan of een nieuw loopbaanperspectief. Ook bij dreigend ontslag of boventalligheid bij reorganisaties staan ze voor u klaar. De loopbaancoach voorziet u van advies dat volledig op u gericht is. Een loopbaancoach zorgt dat het beeld dat u heeft van uw toekomst duidelijk wordt gemaakt. De inhoud van het loopbaanadvies wordt op basis van uw achtergrond, het opleidingsniveau, het werk- en denkniveau, de leeftijd en de specifieke situatie bepaald. Centraal in het traject staat het ontdekken van uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven.

Werkwijze en informatie

De werkwijze van Working Matters is erop gericht om vanuit ieders talent en verbinding met de kandidaat beweging te stimuleren en nieuw loopbaanperspectief te bieden om resultaten in persoonlijke en professionele zelfsturing te bereiken. Ontwikkelmogelijkheden ontdekken en kansen benutten. Wilt u meer informatie over een loopbaancoach in Haarlem of Den Haag? U kunt gratis en vrijblijvend contact opnemen voor al uw vragen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.