De verslavingszorg van Miroya

Ben jij verslaafd of ken jij iemand die dit is? Verslavingszorg kan jou of jouw bekende daar bij helpen. De verslavingszorg van Miroya kan de oplossing zijn. Het doel van Miroya is om mensen te ondersteunen bij het herstellen van hun verslaving.

Verslaafd zijn

Je bent verslaafd wanneer je lichamelijk of geestelijk van een gewoonte of middel afhankelijk bent. Verslaafd zijn betekent dat je deze gewoonte of het middel niet los kunt laten en dat het een steeds grotere rol speelt in je dagelijks leven. Als je dit herkent en je wilt op zoek naar een methode om deze gewoonte of het middel je leven niet meer te laten bepalen, dan is verslavingszorg de oplossing. Bij elke verslaving zijn persoon, achtergrond, levensloop en situatie vaak erg verschillend. Daarom heeft de Miroya methode een tal aan mogelijkheden, waarmee voor elke individuele situatie een speciaal plan wordt gemaakt om clean te worden en om dat te blijven.

Informatie

Benieuwd wat zij bij Miroya voor jou kunnen betekenen? Of heb je iemand in je omgeving die hulp bij een verslaving kan gebruiken? Neem dan gerust contact op met Miroya. Je kunt een gratis intakegesprek aanvragen of een afspraak maken zodat ze kunnen bespreken wat jouw mogelijkheden zijn. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.