Dierenpension voor uw huisdier

Bent u nog op zoek naar een pension voor uw hond? Bij Hondenpension Ingen bent u dan aan het juiste adres. Bij Ingen verzorgen ze uw hond op de juiste manier met heel veel liefde en ervaring. Ook als uw hond extra zorg of aandacht nodig heeft. Bij Hondenpension Ingen brengt u uw hond voor een all-inclusive verblijf.

Kattenpension

De vaste medewerkers van Hondenpension Ingen zijn allemaal gediplomeerd. Daarnaast zijn ze gecertificeerd door het Dierbaar-Keurmerk en zijn ze lid van Divebo. Ook katten zijn van harte welkom bij dit pension. Het kattenpension is een gezellig ingerichte ruimte met aansluitend een buitenterras waar de gasten allemaal een heerlijk onderkomen kunnen hebben. De katten lopen vrij rond en worden niet in kleine verblijven opgesloten. Ook voor de katten met extra zorg of aandacht staan ze bij Ingen voor u klaar.

Reserveren bij het Dierenpension

Bent u benieuwd naar het Dierenpension? Ga dan naar de site en plan een afspraak voor een rondleiding. Zo kunt u het pension leren kennen en weet u waar u uw huisdier achter laat. Gelijk reserveren kan ook via de site. U kunt uw hond of kat met een gerust hart achter laten bij het Hondenpension in Gelderland.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.