Volg een projectmanagementtraining bij Aram Academy

 Wilt u zich verdiepen in projectmanagement, maar bent u bang dat u er op dit moment nog te weinig vanaf weet? Volg dan een projectmanagement training bij Aram Academy. Aram academy is een onderdeel van Aram Group, dat gespecialiseerd is in projectplanning en daarvoor ook hulp en de nodige software voor aanbiedt. Tijdens de training zult u dus ook leren omgaan met de relevante software. Maar dit is gelukkig niet het enige. Aram Academy vindt het ook erg belangrijk dat u zich in de praktijk kunt redden. U zult dus samen met andere cursisten gaan werken aan praktijkcases, om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op problemen in het werkveld.

Ook voor andere opleidingen kunt u terecht bij Aram Academy

Aram Academy biedt veel verschillende trainingen en cursussen aan. U kunt hierbij denken aan een opleiding risicomanagement, projectplanning of projectbeheersing. Voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website van Aram Group.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over een van de aangeboden opleidingen? Neem dan contact op met een van de medewerkers of laat uw contactgegevens achter op de website van Aram Academy. U zult dan zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.