Een verloskundigenpraktijk met ervaring

Bent u op zoek naar een verloskundige Den Haag met ervaring? Dan bent u bij Verloskundigenpraktijk Otis aan het juiste adres. Zij hebben maarliefst 16 jaar ervaring en zijn voorbereid op elke situatie. Daarnaast vinden ze het ontzettend belangrijk dat hun medewerkers op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Als u kiest voor deze verloskundigenpraktijk, kunt u dus met een gerust hart uw zwangerschap doorlopen.

Alle medewerkers zijn up to date

Verloskundigenpraktijk Otis vindt het ontzettend belangrijk dat medewerkers op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen en wet en regelgevingen. Ze zijn daarom aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen en de Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden in de omgeving van Den Haag.

Uw wensten staan altijd voorop

Bij Verloskundigenpraktijk Otis staan uw wensen altijd op nummer één. U kunt altijd vragen stellen, meerder controles tijdens uw zwangerschap inplannen en hulp na de bevalling verwachten. Het gaat erom dat u gedurende- en na de zwangerschap helemaal tevreden bent over de service van Otis. Heeft u vragen over deze praktijk? Neem dan telefonisch contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u namelijk graag verder. Wilt u direct naar de website voor meer informatie? Klik dan op deze link.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.