Schoenmaker nodig?

Ben je op zoek naar een schoenmaker die je schoenen kan repareren? Bij 12Shoe.nl kan je gemakkelijk je schoenen laten maken. 12Shoe.nl is een schoenmaker die het helpt met het maken van uw schoenen zoals het lijmen van de schoenzool, het vervangen ervan of het maken van de hakken.

Hoe moet je de schoenreparatie indienen?

  •  (optie 1) Bij 12Shoe.nl werkt het iets anders dan het naar een normale schoenwinkel gaan. Je kan je schoenen afleveren bij de aannamepunten van 12Shoe.nl. Deze aannamepunten zitten door heel Nederland en dus ook gewoon bij jou in de regio! Wanneer je daar je schoenen hebt afgegeven zullen ze door 12shoe online worden opgehaald. Ongeveer worden de schoenen binnen één weer teruggestuurd. Ze zijn dan gerepareerd en gepoetst. Het voordeel van deze afneempunten is dat de schoenen niet verpakt verstuurd te hoeven worden en dat er geen verzendkosten betaald hoeven te worden.
  • (optie 2) Je kan ook de schoenen rechtstreeks sturen naar de schoenmaker 12shoe.nl. Na het repareren van de schoenen, worden ze terug gestuurd naar het eigen opgegeven retouradres.

Wil jij ook graag je schoenen laten maken door 12Shoe.nl? Ga dan even naar hun site en vul online de bestelmodule in voor het repareren voor je schoenen. Wanneer je vragen hebt kan je makkelijk even mailen of bellen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.