Een mooi dakkapel voor ons huis

Ik wilde een tijdje geleden graag een dakkapel ontwerpen. Voor mijn nieuwe huis dat ik toentertijd net had gekocht. Het aanschaffen van een huis waar je verliefd op bent geworden is natuurlijk ontzettend fijn, maar het helemaal verbouwen naar jouw smaak en stijl maatkt het helemaal af. 

Een dakkapel paste volledig in mijn verwachtingen omdat ik twee kinderen heb. Er zijn genoeg slaapkamers maar ik wilde graag de zolder ombouwen tot een ruimte waar zij kunnen spelen. Nu hebben ze misschien het dakkapel niet nodig maar over een paar jaar moeten de jongens er ook nog kunnen staan en als ze net zo hard de lucht in schieten als hun vader dan zie ik geen andere mogelijkheid dan een dakkapel te bouwen. 

Het dakkapel is prachtig geworden en volledig naar wens, het is misschien maar een kleine verbouwing maar het geeft toch ontzettend veel verschil met hoe het ervoor was. De jongens hebben nu veel meer licht op de zolder wat zorgt voor ontzettend veel plezier met tekenen en spelen. 

Door RVN Cadservice hebben wij de dakkapel zoals wij dat wilden. Dus Bouwkundig tekenaar gezocht? Neem snel contact op met RV Cad Service, zij zorgen voor het ontwerp op maat en de juiste contacten om het ook daadwerkelijk uit te voeren.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.