Pelletkachel van Groen Verwarmen voor meer duurzaamheid

Groen Verwarmen  is een bedrijf waar je verschillende soorten kachels kan kopen voor in huis. Wil je de woning op een andere manier verwarmen dan via de centrale verwarming? Of heb je gewoon zin in  de gezelligheid en warmte van een echte kachel. Dan is het een goed idee om je eens te laten adviseren door de experts van Groen Verwarmen.

Duurzame pelletkachels voor meer duurzaamheid!

Zou u graag meer duurzame keuzes willen maken in uw leven? Dan kan u ervoor kiezen om een pelletkachel te laten inbouwen in uw woning. Deze kachel brandt op zogenaamde pellets. Dit zijn samengeperste resten hout die je in de kachel kan plaatsen. De kachel gaat elektrisch aan, dus het hout hoeft verder niet te worden aangestoken. Maar het heeft wel het effect van een houtkachel. Daarnaast zijn deze pellets c02 vrij en duurzaam. Hierdoor verwarm je je woning op een meer groene manier!

Advies nodig voor je een keuze maakt?

Neem gerust contact op met een van de medewerkers van Groen Verwarmen. In de showroom zijn de verschillende kachels te bekijken, behalve pelletkachels zijn er ook gashaarden en houtkachels te verkrijgen. Groen Verwarmen denkt graag met u mee, vanaf het allereerste advies tot aan de uiteindelijke montage bij u thuis.  Straks geniet u ook van een eigen pellet kachel.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.