Een nieuwe hond

We hebben er lang over nagedacht en er is in ons gezin veel over gesproken, we nemen een pup! We hebben ons goed laten informeren en het wordt een labrador. Inmiddels hebben we bij de vereniging geïnformeerd waar er pups te koop zijn of waar er binnenkort pups geboren worden. Volgende week gaan we kijken in Groningen bij een nestje labradors. Het is allemaal heel spannend vooral voor onze 3 kinderen. Zij verheugen zicht hier enorm o en zijn al hondennamen aan het bedenken.

Hondennamen

We zijn nu dus druk met het bedenken van een naam voor onze nieuw huisgenoot. Ik ga dan meestal  op internet zoeken. Bij deze zoektocht kwam ik op de site zoekdierenarts.nl. Dit is een zeer uitgebreide site voor alles wat maar met je huisdier te maken heeft. Onder het kopje “praktische tips” vond ik een heel item over hondennamen. Deze namen zijn dan weer onderverdeeld in verschillende categorieën, bijvoorbeeld hondennaam voor een teefje, voor een reu, stoere hondennamen en de top 10 van hondennamen. Ook kun je de betekenis van veel hondennamen vinden.

De site

Krijg jij ook binnenkort een pup en ben je op zoek naar een leuke naam voor je hond? Ga dan naar de site van zoekdierenarts.nl. Ik weet zeker dat er ook voor jullie hond een leuke naam bijstaat. Verder kun je nog veel meer informatie over dieren vinden op deze site en een geschikte dierenarts.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.