Packstore doet webshop fulfillment

Heeft u hulp nodig om uw webshop draaiende te houden? Dat is begrijpelijk. In een webshop moet ontzettend veel gebeuren. Het ene is moeilijker dan het andere en het ene vindt u minder leuker om te doen dan het andere. Gelukkig kunt u daarom verschillende zaken uit handen geven, zodat u zich kan richten op andere zaken. Bij Packstore bent u aan het juiste adres voor webshop fulfillment. Lees snel verder om te ontdekken wat dit inhoudt.

Webshop fulfillment

Webshop fulfillment gaat over alles wat te maken heeft met de bestellingen die gedaan worden bij uw webwinkel. Alle producten zullen opgeslagen worden in een veilig en overzichtelijk magazijn van Packstore. Uw producten liggen hier verpakt klaar. Wanneer er een bestelling komt worden uw producten opgezocht en bij elkaar verpakt om naar de klant te sturen. Bovendien neemt Packstore pakketten die terug gestuurd worden weer aan om alle retouren te regelen. U hoeft zich niet meer te richten op de bestellingen, maar bijvoorbeeld op de ontwikkeling van uw bedrijf en onderhoud aan uw website. Zeer handig dus.

Meer weten?

Neem contact op via de website of lees op de website alles over deze sociale werkplaats in Maastricht om alles te weten te komen over de diensten en werkwijze van Packstore.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.