Leuke middag bij Flyboardschool van Amsterdam

Wilt u binnenkort iets leuks doen? Bijvoorbeeld met uw partner, vrienden, collega’s of de familie? Dan heb ik een heel erg leuk idee voor u. Het is mogelijk om in Amsterdam langs te gaan bij de flyboardschool van Amsterdam. Hier kunt u (leren) flyboarden. Een hele leuke bezigheid die zeker een mooie middag gaat opleveren voor u en uw gezelschap.

Wat is het?

Flyboarden is als het ware, zoals de naam al zegt, vliegen op een board. Die board is vergelijkbaar met een skateboard. Wat er toegevoegd is is aansluiting met water. Dit water spuit ontzettend hard uit het bord zodat u vanaf het water omhoog getild wordt door de kracht. Hierdoor lijkt het alsof u vliegt. Door de juiste houding aan te nemen en juist te bewegen kunt u hiermee heen en weer gaan of zelfs leuke trucjes uitvoeren. Iedereen kan het leren en het is zeker een aanraden als u iets leuks, sportiefs en uitdagends wilt proberen binnenkort.

Alle informatie

Alle informatie over de Flyboardschool Amsterdam en het flyboarden in Amsterdam zelf vindt u natuurlijk op de website. U vindt hier tevens contact- en adresgegevens zodat u een afspraak kunt maken of vragen kunt stellen over hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.