Ontspannen in de sauna van Thermen Holiday

Bent u op zoek naar een beetje rust en ontspanning? Ga dan lekker een dagje naar een resort met sauna en beautybehandelingen. Laat u masseren en mooi maken en kom zo helemaal tot rust. Bij Thermen Holiday bent u aan het juiste adres. Thermen Holiday is een resort in de Randstad en biedt u een oase van rust. U kunt hier genieten van wellness, sauna, sauna aanbiedingen, massage en beautyfaciliteiten.

Faciliteiten

Er zijn veel faciliteiten bij Thermen Holiday. Zo kunt u genieten van een voetbad, zwembad, kruidentempel, whirlpool, buitenbad, sauna, Turks stoombad, tuin, restaurant en bibliotheek. U heeft keuze uit veel soorten sauna’s. Zo is er de paalsauna, kelosauna, hobbitsauna, grotsauna, bioscoopsauna, muzieksauna, kleurentherapie sauna, torensauna en nog veel meer soorten. Ook is er een ruim aanbod aan massages. Voorbeelden zijn de wellness masage, klassieke massage, voetenmassage, sport massage en de hot Stone massage. Bij Themen Holiday kunt u ook kiezen voor een geheel verzorgd arrangement. Op de site vindt u alle arrangementen. Voorbeelden zijn: een comfort arrangement, een v.i.p arrangement en een supreme arrangement. Na een dagje ontspanning kunt nagenieten in het restaurant tijdens een overheerlijk diner.

Informatie

Bent u benieuwd naar het aanbod bij Thermen Holiday en wilt u meer informatie over de behandelingen en faciliteiten? Ga naar de site of neem contact op. Op de site vindt u ook de sauna acties van dit moment.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.