De slowjuicer voor de lekkerste sapjes

Bent u op zoek naar een praktisch en mooi apparaat, waar u sappen mee kunt maken, maar wilt u wel dat er zo veel mogelijk voedingsstoffen bewaard blijven? Dan is de slowjuicer wat voor u. De slowjuicers van Sap-it zijn  super handig. De slowjuicer is een pers waarmee u echt de lekkerste sappen maakt.

Het merk en de voordelen

De slowjuicer van Sap-it is van het merk ‘Greenis-Europe’. Dit merk heeft een groot marktaandeel in verschillende landen en ook bij ons zitten ze in het grote marktsegment. Greenis-Europe heeft dit marktaandeel te danken aan onder andere de kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en het bedieningsgemak. Met de slowjuicer maakt u gezonde sappen, omdat de spa niet wordt verhit. Op deze manier blijven de voedingsstoffen bewaard en gaat er niks verloren. Daarnaast zorgt de slowjuicer voor pulpvrije sappen. Het sap en de pulp wordt van elkaar gescheiden door de verschillende uitlaatpijpjes. De slowjuicer zorgt voor 30% meer sap dan bij gewone centrifuges.

Profiteer van de voordelen

Wilt u profiteren van de vele voordelen van de slowjuicer? Ga dan direct naar de site en bestel één van de slow juicers van Sap-it. Wilt u meer informatie? Ga dan naar de site of neem contact op en zij helpen u graag verder.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.