Muurstickers bestellen voor op uw raam, muur of kast

Bent u op zoek naar iets leuks om uw lege muur, deur, kast of raam mee te vullen? Dan zijn er heel veel opties als muur decoratie. De leukste en makkelijkste optie is zeker weten die van een muursticker. U kunt kiezen uit heel veel verschillende soorten muurstickers in verschillende maten. U kunt met één sticker al een grote verandering maken in de sfeer van uw interieur.

Topmuurstickers

U vindt bij topmuurstickers veel verschillende soorten stickers. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit teksten voor op uw muur, deur of raam. Deze teksten verschillen van elkaar van kleur, inhoud of lettertype. Er zijn 51 verschillende kleuren. U kunt deze zelf kiezen. Dit geldt ook voor de lettertypes. U kunt zelfs de inhoud van de sticker zelf kiezen of kiezen uit één van de mooie, leuke en grappige teksten. U kunt zelfs kiezen voor een recept van bijvoorbeeld appeltaart voor in uw keuze. Als u zelf een tekst wilt insturen of iets wilt aanpassen is dit mogelijk door deze wensen door te geven aan de klantenservice. Zij zullen bekijken of deze gerealiseerd kunnen worden.

Bestellen

U kunt op de website het hele assortiment bekijken, wensen doorgeven en direct muurstickers bestellen. In Nederland betaalt u geen verzendkosten. Voor vragen en opmerkingen staat de klantenservice voor u klaar

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.