Een prachtige vloer dankzij Maerssens Vloerenhuys

Een bedrijf waar u terecht kunt als u graag een nieuwe vloer wilt? Hiervoor kunt u bij Maerssens Vloerenhuys terecht. Dit bedrijf kan namelijk verschillende soorten parket of laminaat komen leggen. Maar daarnaast kunnen zij ook langskomen om uw huidige vloer te onderhouden of te reinigen. Als u liever zelf u vloer onderhoud kunt u bij dit bedrijf ook de juiste middelen hiervoor bestellen. Ook als u op zoek bent naar een bedrijf die uw trap kan herstellen kunt u contact opnemen met dit bedrijf. 

Waarom Maerssens Vloerenhuys?

Maerssens Vloerenhuys is een professioneel bedrijf met ervaren medewerkers in dienst die weten wat zij doen en dit ook met veel plezier doen. Daarnaast werken zij met kwalitatief goede producten voor een zo mooi mogelijk eindresultaat.

De mogelijkheden bekijken

Op de website vindt u een overzicht van wat het bedrijf doet en kunt u rustig bekijken wat zij voor u zouden kunnen betekenen. Zo zouden zij bijvoorbeeld langs kunnen komen voor het schuren van een parketvloer. Daarnaast vindt u hier ook de contactgegevens indien u graag wilt spreken met een van de medewerkers. Als u graag langs wilt komen moet u van tevoren ook even bellen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw gegevens achter te laten. Een van de medewerkers zal u dan terugbellen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.