Kleding inkopen voor uw eigen winkel

Bent u al enige tijd op zoek naar een nieuw merk met casual kleding waarmee u de collectie van uw kledingwinkel uit kan breiden? Dan bent u bij City of Sails aan het juiste adres. Dit merk heeft prachtige casual kleding waarmee ze zich voornamelijk richten op het midden segment en het hogere segment. 

Merkkleding

City of Sails biedt prachtige merkkleding aan en het merk kenmerkt zich door het gebruik van zeer mooie stofkwaliteit en daarnaast beschikt de kleding over zeer mooie detaillering. Naast dat u hier terecht kunt voor kleding voor mannen en vrouwen, vindt u hier ook een speciale collectie voor kinderen.

Kleding bekijken

Heeft u interesse en zou u graag een keer de collecties van City of Sails willen bekijken? Dan kunt u altijd een keer een kijkje nemen op de website. Via de website heeft u ook de mogelijkheid om een brochure aan te vragen. Tevens vindt u hier meer informatie over het merk en vindt u de locatiegegevens van de showroom van het merk. Bent u overtuigd en wilt u graag kleding inkopen voor uw eigen winkel? Klik dan hier om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem gerust een keer contact op.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.