Een cruise langs de Turkse kust

Bent u nog op zoek naar een mooie en bijzondere ervaring deze zomervakantie? Wanneer u op zoek bent naar zon en zee, maar u niet wil vertoeven op drukke stranden en overvolle toeristische plaatsjes, kunt u kiezen voor de Blue Cruise van Mavi Travel. U vaart langs de fraaie turquoise kust samen met een kleine groep gelijkgestemde vakantiegangers. Bij deze cruise van Mavi Travel ontmoet u nieuwe mensen en beleeft u andere culturen.

De cruise

Bij Mavi Travel kuntu genieten van de Blue Cruise Bodrum. U komt niet in de buurt van drukke stranden en plaatsen, maar u komt op plekken waar de meeste mensen niet zullen komen. U vaart op een prachtige boot die voorzien is van comfortabele hutten, binnen en buitenbarretjes en een eigen speedboot. U vaart langs de kust van Bodrum en geniet van de prachtige cultuur. De Blue Cruise Bodrum is een unieke cruise die u niet snel zal vergeten. U kunt zwemmen in de mooiste baaien en u ontdekt authentieke dorpjes. Ook heeft u tijd om te shoppen of een bezoekje te brengen aan de hamam.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de Blue Cruise Bodrum en ziet u uzelf deze zomer wel op dit schip? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met Mavi Travel voor meer informatie.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.