Klanten ontvangen

Vele bedrijven hebben altijd een bepaalde plek in het bedrijvenpand waar zij hun (potentiële) klanten kunnen ontvangen. Het is echter hierbij wel van groot belang dat er goed gebruik wordt gemaakt van beeldschermen waar reclame op gemaakt kan worden voor het bedrijf. Echter is het wel van groot belang dat hierbij gedacht wordt aan een stuk veiligheid. Het is niet altijd mogelijk om beeldschermen onbeheerd ergens te laten staan. Echter heeft Centenna hiervoor de oplossing, want zij bieden de AG Neovo monitors aan!

Glazen bescherming

De AG Neova monitors hebben allemaal hun eigen glazen bescherming. Hierdoor zijn ze uiterst geschikt voor publieke ruimtes. Denk hierbij aan ruimtes zoals de kantine of loungehallen die u heeft binnen het bedrijf. De producten van Centenna gaan bovendien ook nog eens enorm lang mee, omdat deze van een uitzonderlijke kwaliteit zijn. De gemiddelde levensduur van een scherm is ongeveer 50.000 uur. Wanneer u dus de AG Neova monitor koopt, bent u ervan verzekert dat deze scherm meer dan 50.000 uur mee zal gan.

Voor alle IT oplossingen

Wilt u graag meer informatie over de IT oplossingen die u aangeboden worden door Centenna? Bekijk dan ook eens de productpagina van de laptopwagen. Klik hiervoor op de volgende link: laptopwagen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.