Advocaat in Nijmegen

Onlangs een verkeersongeval meegemaakt met blijvend letselschade als gevolg? Je wilt het liever niet, maar soms is het verstandig hierbij een advocaat in de armen te nemen. Waarom? Zodat je zeker weet dat jij op een eerlijke manier behandeld wordt zonder te worden opgelicht. Van der Putt advocatenkantoor kan jou hiermee van dienst zijn.

Dienstverlening

Van der Putt advocatenkantoor in Nijmegen is gespecialiseerd in veel verschillende soorten zaken. Iedere advocaat heeft zo zijn eigen specialiteiten en met het combineren van deze kennis kunnen zij jou de beste hulp verlenen die er maar is. Heb je een verkeersongeluk meegemaakt of ben je op een verkeerde manier behandeld in het ziekenhuis? Het kan ook om een bedrijfsongeval, geweldsmisdrijf of andere ongevallen gaan. De advocaten van Van der Putt advocatenkantoor weten hoe ze hier mee om moeten gaan en kunnen jou de juiste begeleiding aanbieden in dit proces.

Contact

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Van der Putt advocatenkantoor in Nijmegen jou allemaal kan bieden? Neem dan contact op met het telefoonnummer dat staat aangegeven op de website of stuur een mail. Ook kun je gebruik maken van het gratis inloopspreekuur op maandag van 12:00 tot 14:00 uur en op donderdag van 17:00 tot 18:00 uur.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.