Juridisch advies bij een echtscheiding

Wilt u een scheiding aanvragen of heeft u vragen over de documenten die opgesteld zijn voor uw scheiding? Juranet kan u helpen. Bij Juranet geven ze u betrouwbaar en betaalbaar juridisch advies. U kunt uw documenten opsturen en binnen 24 uur krijgt u het juridische advies van Juranet. Vragen over een echtscheidingsconvenant komen veel voor en daarom weet Juranet precies hoe zij u kunnen helpen.

Een echtscheidingsconvenant

Een echtscheidingsconvenant is een schriftelijke overeenkomst waarin alle afspraken staan die te maken hebben met de echtscheiding. Dit kan gaan over zaken als alimentatie, uw woning of pensioen. Ook kan een ouderschapsplan een onderdeel uit maken van het convenant. Om problemen op lange termijn te voorkomen, is het dus belangrijk om nauwkeuring te werk te gaan. Bij Juranet kunt u uw convenant achterlaten en dan wordt het door een jurist van Juranet beoordeeld. Binnen 24 uur krijgt u al betrouwbaar juridisch advies.

De diensten

Voor slechts een klein bedrag ontvangt u al juridisch advies van Juranet. Voor €75,- per uur helpen zij u met vervolgdiensten, zoals het opstellen van een nieuw echtscheidingsconvenant. Via het contactformulier op de site kunt u eenvoudig contact opnemen met Juranet. Wilt u meer informatie over Juranet en een echtscheidingsconvenant? Klik hier voor meer informatie.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.