Hulp bij de schoonmaak van uw woning

Een huis schoonmaken en schoon houden is niet voor iedereen een eenvoudige klus. Het kan natuurlijk zo zijn dat u zelf niet meer de schoonmaak werkzaamheden kunt verrrichten. U kunt in dit geval een goede schoonmaker gebruiken. God Sgenade staat voor u klaar. God Sgenade biedt een professionele schoonmaker, maar zij bieden u ook een thuishulp of thuiszorg in Den Haag.

De werkzaamheden

God Sgenade maakt schoon in woningen, bedrijfspanden, scholen, verzorgingshuizen, sportzalen, zwembaden en nog meer. Ze voeren veel soorten werkzaamheden uit en alles kan besproken worden. Bij de schoonmaak werkzaamheden kunt u denken aan stofzuigen, afstoffen, dweilen, bed opmaken, ontkalken en wassen. Ze maken met u eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken zij uw wensen en weten zij en u wat de verwachtingen zijn. Daarna zullen zij een dienstverlening overeenkomen, waarin duidelijk wordt aangegeven wat de werkzaamheden voorstellen. Als het nodig is zullen zij een sleutelcontract opmaken, waarin zij aangeven dat zij de sleutel onder bepaalde voorwaarden mogen gebruiken.

Informatie

Wilt u een afspraak maken met de thuishulp Den Haag? Stuur een mailtje naar God Sgenade of neem telefonisch contact op. Wilt u meer informatie over God Sgenade of heeft u specifieke vragen? Ga naar de site en vul het contactformulier in.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.