Zonnedoek op maat? Dat kan geregeld worden!

Het kan aardig warm worden in de volle zon. Niet alleen warm, maar ook nog eens ongezond. Het is daarom belangrijk om regelmatig de schaduw op te zoeken. En dat hoeft helemaal niet zo lastig te zijn. Maak in je eigen tuin een fijne plek waar je even kan afkoelen. Want direct naar binnen verkassen, daar heb je vaak in de zomer ook geen zin in. Een mooie plek met schaduw regel je met een zonnedoek op maat.

Ook voor horecagelegenheden en bij u thuis!

Soliday is een bedrijf wat zonnedoeken op maat maakt. Niet alleen ideaal voor thuis, maar ook voor  bijvoorbeeld horecagelegenheden. Want als je ook op de hele warme dagen gasten wil gaan ontvangen, dan is het prettig als  ze in de schaduw kunnen zitten. Ook op uw locatie is een passend zonnedoek te regelen. Deze worden immers op maat gemaakt door Soliday. Benieuwd wat dat voor u betekend?

Vraag een gratis offerte aan via de website!

Op de website van Soliday kan u een offerte aanvragen. Binnen enkele dagen krijgt u een helder overzicht van de mogelijkheden en prijzen van een zonnedoek op maat voor u. En dan profiteert u uiteindelijk ook van een oprolbaar zonnedoek deze zomer!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.