Youngtimer verzekering van specialist

Een auto die tussen de 15 en de 25 jaar oud is noemen we ook wel een youngtimer. Is een auto ouder dan 25 jaar? Dan wordt er gesproken van een oldtimer. Youngtimers, en overigens ook oldtimers, zijn prachtige auto’s die vaak andere zorg nodig hebben dan nieuwe of nieuwere auto’s. Komen er bijvoorbeeld reparaties om de hoek kijken? Dan moet dit vaak op een andere manier gedaan worden dan bij een nieuwe auto. Een youngtimer heeft dan ook een ander soort verzekering nodig. U kunt hiervoor terecht bij een reguliere verzekering. Maar beter nog is om hiervoor naar de specialist te gaan. Voor youngtimer verzekering bent u bij de specialist in oldtimers en youngtimers Elaska geheel aan het juiste adres! Zij helpen u van harte verder ..

Gunstig!

De bijtelling van een youngtimer ligt op 35%. Dit is hoger dan bij een nieuwe of nieuwere auto. Maar het percentage waarover de bijtelling van een youngtimer berekend wordt ligt een stuk lager. Het is uiteindelijk dus gunstiger! Een youngtimer is voornamelijk interessant wanneer de auto in goede staat verkeerd en een lage kilometerstand heeft.

Meer informatie

Wilt u uzelf meer informeren over Elaska en haar youngtimer verzekering? Ga dan naar de website van Elaska. U wordt hier van harte verder geholpen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.