Werken voor een uitzendbureau

Vanaf mijn vijftiende was ik opzoek naar een bijbaantje. Maar ik wist niet goed wat ik precies wilde doen, en veel baantjes was ik al snel zat. Inmiddels ben ik een student en vind ik het prettig dat ik niet vast zit aan een vaste bijbaan, ik heb liever iets waar ik kan werken als het mijzelf uitkomt. De ideale bijbaan vond ik als uitzendkracht bij Flexwurk.

De voordelen van uitzendwerk

 

Als uitzendkracht word ik vaak op diverse locaties ingezet. Soms is het slechts voor één of twee dagen maar soms werk ik ergens een langere periode. Dit kan wel oplopen tot een half jaar! Als uitzendkracht heb ik veel leuke en diverse contacten opgedaan en wisselen mijn collega’s regelmatig. Soms jammers als ik het ergens naar mijn zin heb, maar soms vind ik het ook prima: weer tijd voor iets nieuws.

Inmiddels heb ik mijn studie afgerond en word ik regelmatig als professional ingezet als uitzendkracht. Ik maak bedrijven me snel eigen en heb snel mijn plek gevonden. Op deze manier doe ik een hoop werkervaring op. Ben je ook benieuwd naar werken voor een uitzendbureau? Bezoek dan eens de website van dit uitzendbureau in Drachten en vind een bijbaan die bij je past!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.