Waarom u een slowjuicer van Greenis Europe aanschaft

Gezond eten is ontzettend belangrijk. Helaas worden we vaak voor de gek gehouden. Veel eten wat gezond lijkt is eigenlijk vol gestopt met extra suiker, smaakstoffen, kleurstoffen en andere kunstmatige ingrediënten. Dit betekent direct dat het dus een stuk minder gezond is dan u dacht. Om zeker te weten dat er geen kunstmatige ingrediënten in uw vruchtensap zitten, of dat er geen extra suiker aan toe is gevoegd, moet u het sap zelf maken. Dit kan ontzettend makkelijk, leuk, lekker en natuurlijk ontzettend gezond zijn als u een slowjuicer van Greenis Europe aanschaft.

Verschil met een reguliere fruitpers

De fruitpers kennen we allemaal. Hoewel we met een fruitpers ook op de hoogte zijn van de ingrediënten en dus bewust geen extra suiker of iets anders toevoegen, zal uw fruitsap door de slowjuicer nog gezonder worden. Dit heeft te maken met de voedingswaarde. De voedingswaarde van het sap gemaakt met een slowjuicer is tot wel 6 keer zoveel. Dit komt doordat het sap heel langzaam wordt geperst. Dit resulteert in een hogere absorptie van de vitaminen en mineralen. Tot wel 20% meer dan bij een reguliere fruitpers. Hierdoor benut je dus optimaal alle gezonde stoffen die u vindt in uw groente en fruit.

Aanschaffen

U kunt via de website van Greenis Europe een slowjuicer bestellen. U betaalt geen verzendkosten en u heeft de slowjuicer de eerst volgende werkdag al in huis.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.