Verkeersregelaars in Noord-Holland

Heeft u verkeersregelaars nodig nabij Noord-Holland? Bent u op zoek naar verkeersregelaars die weten wat ze doen, goed geschoold zijn, ervaring hebben en gecertificeerd zijn? NHB Services biedt deze verkeersregelaars. Wij nemen alles voor onze rekening van A tot Z. Een voorbeeld is een verkeersregelaar Den Haag. De keuze ligt helemaal bij u, wilt u een verkeersregelaar inschakelijk voor langere of tijdelijke periode? Bent u op zoek naar een gastheer/gastvrouw, een toezichthouder, een wegdek controleur of een terreinbewaker? Wij bieden een groot en divers aantal verkeersregelaars. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Verkeersregelaar worden

Niet alleen heeft NHB Services verkeersregelaars te bieden, ook zijn we alsmaar op zoek naar nieuw talent. Op de website kunt u bekijken welke vacatures er momenteel beschikbaar zijn wanneer u een baan zoekt als verkeersregelaar. Ook kunt u bij NHB Services terecht als u een verkeersregelaar-of weerbaarheidstraining wilt volgen. NHB Services heeft een eigen intern opleidingsinstituut waar u terecht kunt.

Voor meer informatie over onder andere de verkeersregelaars, de vacatures en de opleidingen van NHB Services kunt u terecht op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers. Die zal u vriendelijk zo goed mogelijk helpen bij vragen of onduidelijkheden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.