Vakantie voor iedereen op dit recreatiepark in Limburg

Of je nu helemaal back to basics wil, of je wil laten onderdompelen in luxe. Bij Recreatiepark De Leistert kan iedereen terecht. Bij dit recreatiepark in Limburg stel je je vakantie precies samen zoals jij wil. De faciliteiten zijn namelijk haast oneindig. Zo zijn er alleen al tal van mogelijkheden om te overnachten. Ook zijn er volop mogelijkheden om lekker actief bezig te zijn.

 

Waar overnacht jij op recreatiepark De Leistert?

Van de ouderwetse tent tot super-de-luxe bungalow, er is voor iedereen een passend verblijf mogelijk. Gezellig met z’n allen kamperen met je eigen kampeermiddel of in een gehuurd chalet of verblijven in een luxe vakantieboerderij met sauna en whirlpool. Bij recreatiepark De Leistert is het allemaal mogelijk.

 

Welke activiteiten ga jij doen?

Ben jij een echte fietsliefhebber? Of zijn jullie typische waterratten? Het maakt niet uit, want voor iedere activiteiten- en sportliefhebber is er wel een mogelijkheid op recreatiepark De Leistert. Van tennis en basketbal tot Jeu de Boules en bowling. Pijltje gooien in het sportcafé? Gezellig! Weet je wat zo leuk is? Op die gehuurde fietsen kun je direct de grotere omgeving van dit recreatiepark in Limburg ontdekken. De Leistert ligt namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Vlakbij de Maas. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Shop je helemaal gek bij Designer Outlet Roermond of op de Maasboulevard in Venlo. Of bezoek Thorn, het witte stadje. De geschiedenis van dit stadje gaat terug naar de 10e eeuw, in de straten van dit historische stadje liggen karakteristieke maaskeien.

 

Ontdek het zelf! 

Eigenlijk hebben we al veel te veel verteld. Om de sfeer van recreatiepark De Leistert te proeven, is een bezoekje aan te raden. Ga er bijvoorbeeld eerst eens een dagje uit en bedenk dat of jullie hier ook wel een week zouden willen verblijven in één van de accommodaties. Vragen? Bel gerust met een van de receptiemedewerkers.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.