Vaccinaties voor uw reis naar Zuid-Afrika

Als u op reis gaat naar Zuid-Afrika is het belangrijk dat u beschermd bent. Daarom heeft u de juiste vaccinaties nodig. Voor Zuid-Afrika worden een aantal vaccinaties aanbevolen en een aantal verplicht. Bij Thuisvaccinatie.nl kunt u vinden welke vaccinaties voor Zuid-Afrika u nodig heeft en komen er deskundige artsen bij u aan huis om u te vaccineren en dat wanneer het u uitkomt.

Vaccinaties voor Zuid-Afrika

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u Zuid-Afrika wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt. Deze ernstige ziekte komt alleen voor in Afrika en Zuid-Amerika. Deze vaccinatie is niet verplicht als u niet uit een land komt met deze ziekte, maar de vaccinatie gele koorts wordt altijd aanbevolen. Naast de gele koorts inenting zijn er nog een aantal vaccinaties aanbevolen voor Zuid-Afrika, waaronder de DTP vaccinatie tegen difterie, tetanus en polio. Ook de Hepatitis A vaccinatie wordt aanbevolen. Als u nooit mazelen heeft gehad of nooit tegen de mazelen bent gevaccineerd, wordt ook de BMR vaccinatie aanbevolen. Gaat u langer dan drie maanden naar Zuid-Afrika, dan worden ook de BCG vaccinatie, de Hepatitis B vaccinatie en de Rabiës vaccinatie aanbevolen.

Beschermd op reis

Voorkom dat u op reis in Zuid-Afrika onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis. U kunt een afspraak maken met Thuisvaccinatie voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat. Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie? Klik dan hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.