Uw no cure no pay incassobureau

25% van de faillissementen wordt veroorzaakt door wanbetaling. Zover wilt u het niet laten komen! Besteed daarom de invordering van uw debiteuren uit aan een gespecialiseerd incassobureau. B2B Incasso helpt u graag. Zij bieden een no cure no pay mogelijkheid maar zijn wel een organisatie waarop u kunt rekenen als het gaat om het incasseren van uw vordering. Wees er op tijd bij en schakel B2B Incassobureau in, het incassobureau no cure no pay.

De aanpak

Voor iedere debiteur hebben ze bij B2B een eigen aanpak. Incasseren met klantbehoud of gericht op maximaal resultaat, alles is mogelijk. Indien u uw bedrijfsprocessen op orde heeft, kunnen zij uw vordering kosteloos incasseren en zo kan u zich weer op de onderneming richten. Bij B2B kunnen ze ook beslag laten leggen en eventueel zelf het faillissement van uw debiteur aanvragen. De werkzaamheden worden allemaal verricht door een gespecialiseerd incasso advocaat.

B2B Incassobureau

B2B Incassobureau is een handelsnaam van Buro 7 Advocatuur B.V. Naast de incasso’s kunt u ook voor andere rechtsgebieden hier terecht, zoals het aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht, contractrecht en verbintenissenrecht, vastgoedrecht en mededingingsrecht. Bent u geïnteresseerd in B2B Incasso? U kunt het contactformulier op de site invullen of telefonisch contact met ze opnemen en ze helpen u graag.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.