Shutters op maat laten maken

Voor onze nieuwe woning waren we op zoek naar raamdecoratie. We zochten verstelbare raamdecoratie met veel lichtinval. De shutters van Droomshutters waren voor ons de ideale oplossing. Shutters zijn met de hand verstelbaar en de luiken kunnen opengeklapt op geschoven worden voor een maximale lichtinval. Bij Droomshutters hebben wij de shutters op maat laten maken.

Het leveren van shutters

Bij Droomshutters leveren ze de shutters in verschillende kleuren en maten. De shutters worden ook wel louvers genoemd en hebben 3 gangbare maten, namelijk 47 mm, 63 mm en 89 mm. De shutters worden bediend met een houten stok. Bij Droomshutters leveren ze topkwaliteit shutters voor een voordelige prijs. U heeft keuze uit lameltypen shutters, kleuren shutters, rail shutters en houten shuttters. Wij hebben gekozen voor prachtige houten shutters in een witte kleur en speciaal op maat gemaakt.

De service

Bij Droomshutters kunt u de shutters dus op maat laten maken. De vakmensen van Droomshutters komen bij u langs op locatie om de shutters in te meten. Vervolgens geven ze u professioneel advies over wat het beste is voor uw situatie. Het inmeten en het instaleren zit allemaal bij de basisprijs in. Wij hebben de prachtige shutters inmiddels voor de ramen en zijn er erg blij mee. Bent u nu ook benieuwd naar de Shutters raam van Droomshutters? Neem dan contact met ze op.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.