Roetfilter van uw auto verwijderen

Wist u dat het verstandig is om uw roetfilter van uw auto te verwijderen? U profiteert dan van veel voordelen, zoals het voorkomen van motorschade. Het roetfilter verwijderen van uw BMW bijvoorbeeld? Dat doet u bij DPF. Op een professionele manier wordt het filter verwijderd en u zult geen last ondervinden bij de APK.

De voordelen

Een roetfilter bestaat uit een metalen behuizing met daarin een keramisch element. Er zitten kleine doorgangen in die om en om zijn afgesloten. De roetdeeltjes blijven achter en de uitlaatgassen gaan door het filter. Na een tijdje zit het filter vol. De motor gaat vervolgens regenereren. Het filter wordt dan weer schoon en dan kan er weer een tijdje mee gereden worden. Een roetfilter verwijderen is om motorschade te voorkomen. Ook zorgt het voor minder onderhoudskosten en minder brandstofverbruik door regeneratie. Daarnaast wordt de motor minder storingsgevoelig.

Informatie en contact

Laat uw filter verwijderen en profiteer van de voordelen. Wilt u een afspraak maken voor het verwijderen van een roetfilter van een Ford, BMW of misschien wel van uw Citroën? Ga naar de site of klik hier voor meer informatie en voor het maken van een afspraak. Ook kunt u contact opnemen en dan helpen zij u graag verder.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.