Rimpels verwijderen bij Huisartskliniek.nl

Rimpels verwijderen kan bij Huisartskliniek.nl. Het laten verwijderen van rimpels kan op diverse manieren. Bij Huisartskliniek wordt gewerkt met zowel botox als fillers. Er wordt gekeken naar de plaats in het gezicht waar de rimpel zich plaatsvindt en naar het type rimpel. Afhankelijk daarvan wordt er één of juist beide middelen ingezet. Sinds kort wordt er bij dit bedrijf ook de behandeling Draadjeslift PDO toegepast om rimpels en huidverslapping te bestrijden. Bent u nieuwsgierig geworden naar meer informatie over het laten verwijderen van rimpels via Huisartskliniek.nl? Lees gerust verder in dit blog of surf direct naar hun website. 

Fillers

Een ideale behandeling voor het verwijderen van bepaalde rimpels is bijvoorbeeld een combinatie van botox en fillers. Een arts kan botox gebruiken om de spieractiviteit tijdelijk te verslappen. Een filler dient dan als opvulling van de rimpel, want een rimpel is eigenlijk een litteken. Voorkomen is daarom ook altijd beter dan genezen. De artsen van Huisartskliniek.nl kunnen u hier uitstekend in adviseren. Fillers zijn tijdelijk en volkomen veilig!

Informeer uzelf

Om uzelf nog iets meer te informeren verwijzen wij u van harte door naar de website van Huisartskliniek.nl. Bij vragen en / of opmerkingen kunt u uiteraard ook altijd even contact opnemen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.