Dit recreatiepark in Limburg is een echte aanrader

Wil je er graag lekker even tussenuit om helemaal tot rust te komen? Maar wil je hiervoor niet helemaal naar het buitenland? Dan hebben wij een tip voor je. De plek waar je gegarandeerd een fijne vakantie zult beleven is recreatiepark de Leistert. Dit park is gelegen in het altijd gezellige Limburg en er valt op het park zelf en in de omgeving genoeg te beleven. Neem dus snel een kijkje op de website van het park en ontdek zelf wat je allemaal hier kunt doen.

Recreatiepark met diverse faciliteiten
Recreatiepark de Leistert is absoluut een plek waar je heen kunt gaan met je familie. Je kunt hier namelijk zoveel beleven dat je jezelf nooit hoeft te vervelen. Zo is er een bowlingbaan, voetbalveld, basketbalveld, golfbaan, subtropisch zwembad en visvijver. Ook worden er wekelijks activiteiten georganiseerd door de het recreatieteam. Wil je lekker tot rust komen? Geen probleem, dat kan ook gewoon op het park!

Boeken maar
Wilt u dus lekker tot rust komen op dit recreatiepark in Limburg? Wacht dan niet te lang met boeken, want hoe eerder je boekt, hoe mooiere plek je bemachtigd. Daarnaast zijn de plekken altijd erg gewild, dus het zou zonde zijn als je te laat bent met boeken.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.