Recreatiepark in Limburg voor een heerlijke tijd

Recreatiepark de Leistert is een heel mooi recreatiepark in Limburg. Dit park heeft mooie bungalows in authentieke Limburgse boerderijstijl. Wij durven met recht wel te zeggen dat dit het mooiste bungalowpark in Limburg is! Hier kunt u onbeperkt gebruik maken van het subtropische zwembad. Ook kunt u hier ook genieten van luxe en ruimte. Daarnaast heeft dit park een camping, deze camping heeft vijf sterren gekregen en de titel ‘Best Camping’ van de ANWB. Wilt u graag wat meer informatie lezen over Recreatiepark de Leistert? Dan kunt u terecht op hun website of verder lezen in dit blog.  

Wat is er allemaal te doen?

Heeft u een gezin? Dan komt u heerlijk tot rust in de prachtige en groene omgeving. Zo heeft deze omgeving maar liefst drie Nationale Parken. Wilt u iets meer avontuur? Ga dan bijvoorbeeld naar Toverland of GaiaZoo. Ook kunt u naar historische steden als Roermond, Venlo en Weert.

Meer lezen over de omgeving

Bent u benieuwd naar meer informatie over de omgeving van Recreatiepark de Leistert? Dan kunt u terecht op hun website. Hier kunt u ook direct een plekje reserveren. Wees er wel snel bij, want met de herfstvakanties voor de deur wordt het een drukke bedoeling!

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.