Recreatiepark boeken?

Heb je al vakantieplannen? Nee? Zoek dan niet verder, wij helpen je graag een handje. Wij raden je aan om deze vakantie door te brengen in eigen land. Beleef het ultieme vakantiegevoel op een recreatiepark wat kwalitatief in orde is en waar je genoeg kunt beleven. Wij raden je de Leistert aan. Dit recreatiepark is gelegen in midden Limburg en heeft maar liefst 5 sterren. Daarnaast is het uitgeroepen door de ANWB als topcamping.

Subtropisch zwembad
Naast dat er een camping is, is er ook een bungalowpark met diverse lodges en chalets. Heb je dus  zelf geen caravan of tent? Dan kun je hier terecht. Kom lekker tot rust voor je tent of chalet of onderneem leuke dingen op het park zelf. Zo is er een subtropisch zwembad, bowlingbaan en tennisveld. Maar niet alleen op het park zelf kun je genoeg beleven, ook in de omgeving valt er veel te doen. Zo zijn er diverse natuurparken en steden in de buurt waar je je prima kunt vermaken.

Meer weten over dit recreatiepark?
Ben je na het lezen van deze blog ook benieuwd geworden naar meer informatie over dit park? Neem dan zeker even een kijkje op de website van het recreatiepark. Wil je graag een boeking plaatsen? Dit kan via de website. Dus neem snel een kijkje. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze gewoon stellen aan de medewerkers van het recreatiepark in Limburg. Zij staan je graag te woord en helpen je verder.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.