Professionele hulp van een mediator

Het kan zomaar voorkomen dat u in een conflict verwikkeld raakt waar u niet uit kunt komen met de tegenpartij. Dan doet u er verstandig aan om een mediator in te schakelen. Een mediator kan samen met u en de tegenpartij op zoek naar een oplossing die voor beide partijen bevredigend is. Tijdens het proces om tot een oplossing te komen kiest de mediator geen partij. Als u op zoek bent naar mediation in de omgeving Friesland bent u bij Pacifici aan het goede adres. 

Voordelen

Indien u kiest voor een mediator brengt dit een aantal voordelen met zich mee. Allereerst is een mediator een stuk voordeliger dan een advocaat. Een juridische procedure kost in veel gevallen namelijk veel geld en daarnaast gaat er vaak ook veel tijd overheen. Daarnaast heeft u zelf invloed op de uitkomst van de oplossing, want u gaat gezamenlijk op zoek naar de best mogelijke oplossing. Er wordt gekeken naar een oplossing waar beide partijen mee kunnen leven.

Meer weten

Wilt u graag meer weten over mediation en alle mogelijkheden? Ga dan naar de website van Pacifici! Op de website vindt u enorm veel informatie over mediation en kunt u bekijken in welke gevallen u de hulp van een mediator in zou kunnen schakelen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.